П`ятниця, 26.04.2024, 01:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Червень » 01

1 червня вихованці пришкільного оздоровчого табору Соледарської ЗОШ № 13 «Sunshine» прийняти участь святкуванні Дня Захисту Дітей.

О 9.45 розпочалась Святкова хода дітей, вихователів дитячих садочків та вчителів школи міста. В супроводі дитячих мелодій та пісень колона дітей та підлітків прослідувала до МЦКТ та НТ міста Соледара.

О 10.10 розпочалася Святкова вистава у залі  МЦКТ та НТ, де дітей привітав голова міської ради міста Соледара Товстокоренко Юрій Васильович.

Персональний подарунок від голови отримав учень 2-В класу Рябоконь Олександр ... Читати далі »


Дата: 01.06.2016 | Комментарии (0)

31 травня в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 відбулася урочиста педрада з нагоди вручення атестатів про повну загальну освіту учням 11 класу. Свято проходило в урочистій обстановці у міському центрі культури та народної творчості «Соляник». На захід батьки та рідні випусників, ветерани педагогічної праці, представники громадськості. На святі були присутні Соледарський міський голова Юрій Товстокоренко, помічник начальника Центру ЗСД МО та ГШ ЗС України з правової роботи - начальник юридичного відділу Олег Тушницький, депутати Соледарської міської ради та багато інших.

Гості заходу привітали випускників 2016 року зі святом та побажали їм успіху у здійсненні їх мрій. У ході заходу 11-класники отримали з рук директора школи Галини Смаги документи про повну загал ... Читати далі »


Дата: 01.06.2016 | Комментарии (0)

Пошук
Статистика
Вхід на сайт