П`ятниця, 26.04.2024, 02:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » Архів матеріалів

9 червня в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 відбулася урочиста педрада з нагоди вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9 класу. Свято проходило в урочистій обстановці у міському центрі культури та народної творчості «Соляник». На захід завітали батьки та рідні випусників, ветерани педагогічної праці, представники громадськості. На святі були присутні Соледарський міський голова Юрій Товстокоренко, помічник начальника Центру ЗСД МО та ГШ ЗС України з правової роботи - начальник юридичного відділу Олег Тушниц ... Читати далі »


Дата: 12.06.2016 | Комментарии (0)

      Учні школи та випускники ДНЗ "Червона квіточка" прийняли участь у святкуванні ювілею дитячого садку 

30 – сонячна дата!

У день цього ювілею
Тебе, садок, віншуєм, як лілею,
Розквітлу, милу і привітну.
Нехай життя надалі квітне,
Щоби здоров'я усім прибувало,
А радіс ... Читати далі »


Дата: 02.06.2016 | Комментарии (0)

1 червня вихованці пришкільного оздоровчого табору Соледарської ЗОШ № 13 «Sunshine» прийняти участь святкуванні Дня Захисту Дітей.

О 9.45 розпочалась Святкова хода дітей, вихователів дитячих садочків та вчителів школи міста. В супроводі дитячих мелодій та пісень колона дітей та підлітків прослідувала до МЦКТ та НТ міста Соледара.

О 10.10 розпочалася Святкова вистава у залі  МЦКТ та НТ, де дітей привітав голова міської ради міста Соледара Товстокоренко Юрій Васильович.

Персональний подарунок від голови отримав учень 2-В класу Рябоконь Олександр ... Читати далі »


Дата: 01.06.2016 | Комментарии (0)

31 травня в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 відбулася урочиста педрада з нагоди вручення атестатів про повну загальну освіту учням 11 класу. Свято проходило в урочистій обстановці у міському центрі культури та народної творчості «Соляник». На захід батьки та рідні випусників, ветерани педагогічної праці, представники громадськості. На святі були присутні Соледарський міський голова Юрій Товстокоренко, помічник начальника Центру ЗСД МО та ГШ ЗС України з правової роботи - начальник юридичного відділу Олег Тушницький, депутати Соледарської міської ради та багато інших.

Гості заходу привітали випускників 2016 року зі святом та побажали їм успіху у здійсненні їх мрій. У ході заходу 11-класники отримали з рук директора школи Галини Смаги документи про повну загал ... Читати далі »


Дата: 01.06.2016 | Комментарии (0)

     30 травня в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 вже традиційно пройшло свято «Останнього дзвоника», на яке завітали учні та батьки, ветерани педагогічної праці, представники громадськості. На святі були присутні Соледарський міський голова Юрій Товстокоренко, голова профспілкового комітету ДП «Артемсіль» Андрій Попов, головний інспектор управління освіти Бахмутської міської ради В’ячеслав Помінов, начальник фінансового управління Бахмутської міської ради Олексій Ткаченко, військовослужбовці української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, депутати Соледарської міської ради та багато інших.

... Читати далі »


Дата: 30.05.2016 | Комментарии (0)

        У День Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

       З 16 по 20  травня 2016 року в Соледарській  загальноосвітній школі №13 відзначали День Європи. Були заплановані та проведені святкові заходи:


Дата: 23.05.2016 | Комментарии (0)

     Учні Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «В об’єктиві натураліста» у номінації «відеоролик» з акцією «Серце до природи поверни» з теми «Ерозія ґрунтів».

На уроках географії учителя Наталі Дорофєєвої під час вивчення теми ґрунти учні 9-А класу зацікавилися екологічними проблемами нашого міста, зокрема проблемою ерозії ґрунтів, яка є чи не найбільшою проблемою нашої місцевості.

... Читати далі »


Дата: 18.05.2016 | Комментарии (0)

Хто не знає історії свого народу, той не є патріотом Вітчизни.

З метою гідного вшанування подвигу українського народу в Другій світовій війні, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Соледарській ЗОШ І-ІІІ ст..№ 13 потягом першої декади травня були проведені різноманітні заходи патріотичного характеру, які мали на меті увічнити пам'ять про воїнів, що захистили Батьківщину від нацизму, усвідомити значення миру на землі.

Серед учнів школи протягом тижня проходився  конкурс листівок « Привітай ветерана». Учні середньої та старшої ланки школи привітали учасників та дітей війни.

... Читати далі »


Дата: 09.05.2016 | Комментарии (0)

 14  квітня  2016 року  в місті Соледар  на освітньому окрузі №6 «Рівний рівному» відбувся дитячий квест «Маленькі екологи-2016». У заході прийняли  участь вихованці старших груп  дошкільних установ: учні 1-х класів школи     а також  вихованці дошкільного навчального закладу комбінованого типу ясел-садка  №17 «Орлятко» , дошкільного навчального закладу комбінованого типу ясел-садка №59 «Червона  квіточка» та навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний  заклад-дошкільний навчальний заклад» № 23 «Сонечко».

    Цікавий ігровий  сюжет об’єднав  79 м ... Читати далі »


Дата: 18.04.2016 | Комментарии (0)

15 квітня до Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 завітали захисники нашої батьківщини – воїни АТО, за участі яких було проведено виховні години « Мужність випадковій не буває»  у 9 – 11 класах ( 103 учні, класні керівники Лотохова В.О., Гігінарі І.Є., Петрикєєва Н.Г., Кашеварова О.В., Гагарян Л.А.)  , присвячених другій  річниці учасників АТО.  Діти радо вітали гостей і на згадку  про зустріч подарували власноруч вироблені обереги. Заходи сприяли вихованню почуття патріотизму, вміння співпереживати, гордості за мужність наших воїнів.

 http://school-13.at.ua/_nw/0/04081255.jpg


Дата: 18.04.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 »
Пошук
Статистика
Вхід на сайт