Середа, 24.04.2024, 07:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Вересень » 1 » Свято Першого дзвоника у Соледарській ЗОШ №13
00:08
Свято Першого дзвоника у Соледарській ЗОШ №13

В Соледарській загальноосвітній школі I-IIIступенів № 13 з поглибленим вивченням англійської мови 1 вересня відбулося свято Першого дзвоника, яке є особливо хвилюючим для першокласників. Цьогоріч наша школа відкрила свої двері для 88 юних громадян України, які стали учнями Соледарської загальноосвітньої школи № 13 з поглибленим вивченням англійської мови.

Першокласників прийшли привітати Соледарській міський голова Юрій Товстокоренко, голова профспілкового комітету ДП Артемсіль Андрій Попов, військовослужбовці української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, депутати Соледарської міської ради. Першачки отримали подарунки від міського голови міста Бахмут Олексія Реви, Соледарського міського голови та одинадцятикласників Соледарської школи № 13.

Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вже сьогодні вперше у своєму житті сіли за шкільні парти. Для них – це новий етап, це початок шляху у країну знань, тривалістю в одинадцять років. На завершення урочистої лінійки пролунав перший цього року дзвінок, який покликав школярів на Перший урок.

Свято пройшло під гаслом любові до України та рідного краю, що отримало своє продовження під час проведення Першого уроку.

Учні та вчителі школи також привітали з Першим вересня і дітей пільгових категорій. З нагоди свята вони отримали пам’ятні подарунки.

Педагогічний колектив школи вітає всіх учнів ті їх батьків з початком нового навчального року. Країна Знань чекає вас!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт