П`ятниця, 19.04.2024, 08:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Жовтень » 11 » У Соледарській ЗОШ №13 відсвяткували День Захисника України
00:21
У Соледарській ЗОШ №13 відсвяткували День Захисника України

Щороку 14 жовтня наша країна відзначає свято мужності та героїзму, відданості та любові до Батьківщини. День Захисника України має особливе значення для нашої країни в цей не легкий час.

У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

11 жовтня в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 з поглибленим вивченням англійської мови до Дня захисника України були заплановані та проведені низка заходів, на які було запрошено військовослужбовців української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

 

Так, учителем фізичної культури Світланою Опришковою було організовано спортивно – розважальну гру «Козацькі розваги», в якій взяли участь учні 5-8 класів. Учні завзято змагалися між собою, а команди підтримки вболівали за своїх однокласників. Переможці отримали у подарунок м’ячі від українських військових.

Класними керівниками 11 класів Марією Мініною та Іриною Гігнарі було проведено брейн-ринг “Воїн крізь віки”, участь в якому також взяли і військові. Учасники продемонстрували свої знання з історії та традицій України. Весь захід супроводжувався яскравими презентаціями та відеороликами, присвячених цьому дню.

Класними керівниками 9 класів Вірою Чудіною та Галиною Тимофєєнко було проведено класні години “Україна – мати. Вмій її захищати”, на які завітали українські воїни. Діти дізналися багато цікавого та невідомого, змогли поспілкуватися із захисниками.

Діти отримали багато яскравих емоцій та на згадку про зустріч подарували військовим браслети-обереги.

Щиро вітаємо всіх, особливо військовослужбовців, представників сильної статті із Днем захисника України!


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт