Четвер, 25.04.2024, 01:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Вересень » 30 » Вчителі Соледарської ЗОШ №13 отримали вітання з нагоди Дня працівника освіти
00:17
Вчителі Соледарської ЗОШ №13 отримали вітання з нагоди Дня працівника освіти

29 вересня, напередодні Дня працівників освітньої сфери, Соледарська міська рада привітала вихователів, вчителів та викладачів з професійним святом.

Секретар Соледарської міської ради Світлана Редченко привітала працівників освіти та вручила їм грамоти та подяки за нагоди Дня учителя. Серед нагороджених були і вчителі Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 з поглибленим вивченням англійської мови, зокрема учителі початкових класів Наталія Ячмінь та Тетяна Смага, учитель математики та інформатики Наталя Волошенко, учитель української мови та літератури Альона Семиряд, заступник директора з виховної роботи Тетяна Андріанова. Вони отримали Грамоти Соледарської міської ради за кропітку та наполегливу роботу з навчання та виховання підростаючого покоління.

  

Голова профспілкового комітету ДП «Артемсіль» Андрій Попов подякував педагогам за їх надважливу працю та нагородив Почесними грамотами керівників закладів освіти міста. З вдячністю за невичерпний педагогічний талант, високий професіоналізм, цілеспрямованість та душевну щедрість директор Соледарської ЗОШ №13 Галина Смага також отримала Почесну грамоту ДП «Артемсіль» за багаторічну наполегливу працю з виховання молоді міста Соледара та вміле керівництво навчальним закладом.

З привітальним словом до працівників освіти звернулися і військовослужбовці української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. За сумлінну і плідну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівника освіти українські захисники нагородили Почесною Грамотою колектив Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 з поглибленим вивченням англійської мови та подарували закладу свій пам’ятний вимпел на згадку про тісну співпрацю. Колектив Соледарської ЗОШ №13 став єдиним серед педагогічних колективів міста, який було відзначено українськими військовими.

  

Тож, напередодні свого професійного свята увесь колектив Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 з поглибленим вивченням англійської мови дивиться в майбутнє з оптимізмом та з щирою любов’ю до наших школярів. 


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт