Вівторок, 23.04.2024, 11:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » Архів матеріалів

«Люди перестають мислити, коли перестають читати».
Д. Дідро

     Книга – одне з найбільших чудес, створених людиною. З тих пір, як  люди навчилися писати, всю свою мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, зазирнути в майбутнє.  Вони – наші найперші порадники та друзі.

Напередодні міжнародного дня книги, який відзначається 2 квітня, в бібліотеці нашої  школи проводиться традиційне свято – Всеукраїнський тиждень дитя ... Читати далі »


Дата: 04.04.2016 | Комментарии (0)

Традиційно щовесни на початку березня в нашій державі вшановують пам'ять Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. У 2016 році відзначається 202 річниця від дня народження поета. В нашій школі вже стало традицією відзначати Шевченківські дні.

З метою популяризації творчої спадщини, активізації патріотичного виховання, пов'язаного з іменем видатного митця, школярі брали активну участь у різноманітних заходах.

10 березня у Артемівському міському Центрі дітей та юнацтва відбувся міський конкурс літературно-музичних композицій «Кобзарю! Твоя слава не вмре, не поляже!». У середній віковій категорії учні нашої школи посіли ІІІ місце. Вітаємо переможців! ... Читати далі »


Дата: 12.03.2016 | Комментарии (0)

В Соледарській загальноосвітній школі №13 було організовано благодійну акцію «Щире серце» з метою надання допомоги учню-переселенцю Данилу Дубініну. Хлопець є інвалідом дитинства, через що змушений навчатися за індивідуальною формою навчання.

Родина Дубініних раніше мешкала у селищі Миронівське, яке зараз розташоване на лінії зіткнення сторін. Взимку минулого року в результаті артилерійського обстрілу з боку бойовиків незаконних збройних формувань їхню будівлю було повністю зруйновано та все майно втрачено, у тому числі й інвалідний візок Данила, який був його єдиним зв’язком з навколишнім світом. Після переїзду до Соледара хлопець був прикований до ліжка, о ... Читати далі »


Дата: 10.03.2016 | Комментарии (0)

  З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та героя-земляка Небесної Сотні Дмитра Чернявського в школі було сплановано та проведено тематичні заходи.

 В 6 класах  класними керівниками Майбою А.В. та Подзеркою Н.В. було проведено виховний захід на тему «У нашій пам’яті вони назавжди залишились».

... Читати далі »


Дата: 04.03.2016 | Комментарии (0)

26 лютого в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 було організовано концертну програму «We know English», де були підведені підсумки Тижня англійської мови, який проходив у закладі з 22 лютого.

В ході свята було нагороджено переможців проведених протягом Тижня заходів, а найкращі представили свою творчість та майстерність. Настрій свята та мовна атмосфера були створені за допомогою музики та пісень англійською мовою, присутністю батьків, яскравим оформленням виставок, конкурсної програми.

Таким чином, кожний день Тижня англійської мови сприяв підвищенню мотивації до вивчення іноземної мови та її використанню в різних сферах життя вчителів, учнів та їх батьків. ... Читати далі »


Дата: 27.02.2016 | Комментарии (0)

http://school-13.at.ua/_nw/0/43729774.jpg

19 лютого відбулося урочисте відкриття Року англійської мови в Україні на освітньому окрузі №6 «Рівний-рівному», організоване вчителями та учнями Соледарської ЗОШ №13 та Соледарської ЗОШ №14. Захід пройшов на базі Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13, який є опорним закладом на освітньому окрузі.

http://school-13.at.ua/_nw/0/59710214.jpg

На церемонію завітали багато гостей, серед яких заступник Соледарського міського голови Тетяна Корж, українські військові зі Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та лінії розмежування сторін, вчителі, батьки, учні. У своїх виступах гості наголосили на необхідності і важливості вивчення англійської ... Читати далі »


Дата: 19.02.2016 | Комментарии (0)

http://school-13.at.ua/_nw/0/99045114.jpg

14.01.2016 року учні Соледарської школи І-ІІІ ступенів № 13, шануючи народні традиції та вірування, розіграли вертепну драму"Новий рік" за старим стилем або свято Василя. Учні показали народну гру "Коза". У піснях, колядка та щедрівках побажали господарям миру, здоров’я, благополуччя, спокою. Школяри, залучившись підтримкою вчителів Андріанової Т.О. –завуча з ВР, Лотохової Л.С. – педагога-організатора, Семиряд А.А. – класного керівника 7-Б класу, відвідали місцеве підриємство "Артемсіль", робочіх шахти №13, робітників міської ради та військових, що перебувають у місті Соледар.

http://school-13.at.ua/_nw/0/96193971.jpg


Дата: 14.01.2016 | Комментарии (0)

http://school-13.at.ua/_nw/0/93738495.jpg

У 7-Б класі Соледарської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів під керівництвом Семиряд А.А. було проведено свято «Різдво».

Учасники показали біблійну легенду про народження Іісуса Христа. Учні старанно підготували ролі : Марії, Йосипа, янгола Гавріїла, царя Ірода, пастухів , волхвів, різдвяної зірки.  Це дійство супровождувалося піснями та віршами: Янгол Гавріїл приносить радісну звістку Марії та Йосипу; зустріч царя Ірода з мудрецями; пісня «Ой у Віфлєємі  весела новина ...»

http://school-13.at.ua/_nw/0/60006316.jpg

 


Дата: 06.01.2016 | Комментарии (0)

Вже традиційно 6 грудня щороку наша держава відзначає професійне свято військових День Збройних Сил України, який останніми роками набув нового значення і ще більшої значимості. Напередодні цієї дати 4 грудня школярі Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 запросили до себе в гості винуватців свята, аби подарувати їм свою творчість та майстерність, висловити їм свою повагу та вдячність за мир і спокій в нашому місті. В ході святкового концерту діти продемонстрували українським захисникам свої співочі та танцювальні дарування, вміння гри на різних музичних інструментах, а наприкінці зустрічі подарували військовим спеціально відзнятий до цього дня відео-кліп на пісню гурту «Ляпіс Трубецький» «Воины света» у виконанні учнів 11 класу Івана Корсуна та Антона Погорєлова.

Ініціаторам ... Читати далі »


Дата: 04.12.2015 | Комментарии (0)

http://school-13.at.ua/_nw/0/36467747.jpg

26 листопада 2015р. в ЗОШ №13 за допомогою військовослужбовців відбулася зустріч учнів десятих класів з представниками міжнародної організації «Червоний  хрест», яка допомагає обездоленим людям з усього світу продуктовими, гігієнічними наборами та стройматеріалами. Преставник «Червоного хреста» із Сербії ознайомив учнів з зображеннями різновидів мін, які використовуються в конфлікті на Донбасі. Десятикласники прослухали лекцію про експлуатацію вибухових пристроїв, їх класифікацію та високу небезпеку. Наприкінці заходу підлітки дізналися за допомогою наочних матеріалів та фільму «Опасность оружия» про те, як забезпечити особисту безпеку та безпеку своїх рідних та близьких. Важливо зазначити, що завдяки спілкуванню з гостями з різних країн світу, діти у змозі долучитися до діалогу ... Читати далі »


Дата: 26.11.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 »
Пошук
Статистика
Вхід на сайт