П`ятниця, 19.04.2024, 21:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Серпень » 23 » День Державного Прапора
00:07
День Державного Прапора

   Сьогодні Україна відзначає День Державного Прапора. Протягом років наш стяг став не просто символом державності - він майорить під час найважливіших подій в історії країни.

Синьо-жовтий прапор став уособленням свободи, сили і єднання нашого народу.  На честь свята 23 серпня у м. Соледарі о 10:00 відбувся урочистий мітинг до Дня Державного Прапора України « Нехай над містом прапор наш порине, він – наша єдність, сила і життя», за участю діячів культури,   військовослужбовців української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, депутатів Соледарської міської ради, колективу Соледарської міської ради, колективу школи № 13 та багато інших.

  Вчителем початкових класів Каплун Іриною Миколаївною з учнями 2-3 класів на подвір’ї школи було проведено  конкурс дитячих малюнків на асфальті «3 Україною в серці», де  були визначені переможці, які отримали солодкі призи.

Насичений святковий день закінчився   концертом «Навіки будь єдина, моя ти Україно»,  де учні школи № 13  продемонстрували свої творчі вміння та таланти. Концерт пройшов у теплій та  дружній атмосфері.

 

 


 


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт