Середа, 24.04.2024, 14:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Жовтень » 11 » День Захисника України
00:20
День Захисника України

11 жовтня у школі було проведено свято до Дня Захисника України серед молодших класів. На заході були присутні батьки. Нажаль, наші постійні гості - військовослужбовці не змогли завітати на свято. Незважаючи на це, діти з завзяттям приймали участь у концерті.

Усі учасники заходу були вдягнені в українське національне вбрання. Свято розпочала Больбіт Анастасія з піснею «Україна». Учні 2-В класу декламували вірші, в яких висловили гордість тим, що вони українці, виразили свою любов до рідної країни поетичним словом. Діти та батьки активно підтримували учасників заходу. Зал був сповнений приємною святковою атмосферою.

Єфимович Тимур і Оболонко Дар’я виконали надзвичайно красиву композицію на флейті. Наступним був танець 4-Б класу, який дуже вразив усих присутніх. Також пролунала українська пісня «Зелений вітер» у виконанні Хархадінової Софії. А учень 4-Б класу розповів кумедну гумореску. Одним з найяскравіших виступів стало дефіле. Учениці 3-В класу продемонстрували українське вбрання: вишиванки, традиційні спідниці, вінки з осіннього листя та намисто з калини. Всі моделі виглядали приголомшливо.

Пісумовуючи, можна сказати, що підростаюче покоління дійсно талановите. Воно дійсно щиро кохає Україну та шанує її традиції.


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт