Неділя, 28.04.2024, 14:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Дитячий квест «Маленькі екологи-2016»
23:21
Дитячий квест «Маленькі екологи-2016»

 14  квітня  2016 року  в місті Соледар  на освітньому окрузі №6 «Рівний рівному» відбувся дитячий квест «Маленькі екологи-2016». У заході прийняли  участь вихованці старших груп  дошкільних установ: учні 1-х класів школи     а також  вихованці дошкільного навчального закладу комбінованого типу ясел-садка  №17 «Орлятко» , дошкільного навчального закладу комбінованого типу ясел-садка №59 «Червона  квіточка» та навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний  заклад-дошкільний навчальний заклад» № 23 «Сонечко».

    Цікавий ігровий  сюжет об’єднав  79 малюків.  Діти   розподілені на команди,  вирушили  по станціям, визначеним на картах: «Жучка-павучка», «Туристичній», «Сороки-листоноши», «Білочки», «Забави».  

   Вони успішно  пройшли всі випробування  та справилися  з  завданнями:  назвали правила поведінки у природі,  розгадали екологічні ребуси, загадки, логічні задачі,   взяли участь у естафетах, грі-хороводі за що отримали літери з екологічного послання для  мешканців міста.

   Велике починається з маленького.  Важливою  подією під час квесту  стала сумісна трудова діяльність дітей та батьків. В парку  «Шахтарської слави» було висаджено 20  дерев-каштанів, які діти прикрасили  зверненнями до людей та власними малюнками.

   Програвших не було! Команди були нагороджені  подяками,   отримали стрічки  маленьких екологів,  а головне, вони зрозуміли, що нашу зелену планету, природу рідного міста потрібно берегти, охороняти та доглядати.


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт