Четвер, 25.04.2024, 07:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Вересень » 21 » Про проведення місячника «Увага! Діти на дорозі»
00:13
Про проведення місячника «Увага! Діти на дорозі»

     На виконання ст. 20 Закону України «Про дорожній рух», наказу Управління Бахмутської міської ради № 388 від 18.08.2016 р. «Про організацію роботи з безпеки життєдіяльності учнів,вихованців у 2016-2017  навчальному році», наказу школи  № 202 від 19.08.2016р.  «Про проведення місячника « Увага! Діти на дорозі» з метою здійснення широкої профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, поширення кращих форм і методів профілактичної роботи з 22.08.2014р. по 20.09.2016 р. у школі було проведено місячник безпеки дорожнього руху «Увага! Діти – на дорозі!». 

     З 1 вересня по 12 вересня класні керівники провели Єдиний урок з правил дорожнього руху в усіх класах школи. Матеріали-звіти з фотографіями надані заступникові директора з виховної роботи. Так, 1 -  3 класи провели класні тематичні години    « Подорож до Країни дорожнього руху», « Правила переходу вулиць і доріг», « Ми – пасажири»,  прийняли  участь у конкурсі малюнків на асфальті – «Ми - пішоходи», 5 – 6 класі (класні керівники Курасова ІМ., Майба А.В., Подзерка Н.В., Гапанець І.В.) провели  години спілкування  « Знай та виконуй правила дорожнього руху», практичні заняття « Наш шлях до школи та нові маршрути» 7 – 8 класи прийняли участь в бесідах « Закони вулиці і доріг», « Що мені потрібно знати рухаючись на мопеді», вікторину « Виконання правил руху – обов’язок кожного громадянина».

  

     Педагогом організатором та класними керівниками Кашеваровой О.В., Волошенко Н.М. в 10-11 класах проведено вікторину «Виконання правил дорожнього руху - обов’язок кожного», годину спілкування « Історія виникнення правил дорожнього руху, закони України про правила дорожнього руху»  Всі класи приймали участь у конкурсі малюнків, в якому 11-А та 2-А класи стали переможцями.

Усі зазначені заходи відрізнялись емоційністю, доступністю, класні керівники врахували вікові особливості учнів, побудували заходи таким чином, щоб усі діти були задіяні і всім було цікаво.

 

 


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт