Субота, 20.04.2024, 06:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Вересень » 28 » Українські військові зробили учням Соледарської ЗОШ №13 подарунок
00:15
Українські військові зробили учням Соледарської ЗОШ №13 подарунок

У попередньому 2015-2016 навчальному році команда учнів Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 з поглибленим вивченням англійської мови вперше взяла участь у міському етапі Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»).

Наші учні гідно показали себе у змаганнях зі стрільби з пневматичної зброї, зі стройової підготовки з виконанням стройової пісні, зі знання історії українського козацтва та державної символіки, з подолання лінії перешкод. Крім того, враховувався зовнішній вигляд команди та її представлення. З першого ж разу команда наших школярів виборола диплом ІІІ ступеня.

Нажаль, минулого року було втрачено цінні бали за форму та емблему команди через їх відсутність.

З метою придбання форми для шкільної команди з військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура») адміністрація закладу звернулася до військовослужбовців української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін з проханням про допомогу.

Представники української сторони СЦКК допомогли нашій команді не тільки футболками, але й допомогли прикрасити їх спеціально розробленою з цією метою учнями школи емблемою нашого закладу.

Під час передачі такого цінного для нас подарунку українські воїни підкреслили важливість участі школярів у грі «Джура» та побажали їм подальших перемог та звершень.

У відповідь учні та адміністрація закладу щиро подякували захисникам за їхню допомогу та небайдужість.

 

 


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт