Четвер, 02.05.2024, 12:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Березень » 4 » Пам’яті Героїв Небесної Сотні
23:09
Пам’яті Героїв Небесної Сотні

  З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та героя-земляка Небесної Сотні Дмитра Чернявського в школі було сплановано та проведено тематичні заходи.

 В 6 класах  класними керівниками Майбою А.В. та Подзеркою Н.В. було проведено виховний захід на тему «У нашій пам’яті вони назавжди залишились».

  Метою заходу було вшанування пам'яті героя – земляка Чернявського Д., прищеплення любові до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості,  розвиток бажання стати гідними громадянами України.

  Учні 9 класів закликали всіх  не бути байдужими до проблем країни, допомагати нашій армії, берегти й плекати рідну українську мову,  на прикладі Небесної сотні вчилися бути патріотами рідної Батьківщини. До відкриття заходу «Рости. Живи. І пам’ятай» в класі звучали патріотичні мелодії в пам'ять Героїв Майдану, АТО, що створені українськими композиторами.

Діти переглянули мультимедійну презентацію «Пам’яті Героїв Небесної сотні»

Зелений Данил та Бітюкова Аліна прочитали вірші українських поетів про Героїв Майдану, Курасов Максим і Рожкова Аделіна виконала пісню Жанни Боднарук «Майдан».

  Пам'ять  Героїв Небесної сотні учні 9-А класу вшанували хвилиною мовчання та запалили свічки, що символізували світлі душі активістів Майдану.

Учні 10-11 класів провели круглий стіл  та переглянули  документальний фільм «Небесна сотня. Зима, що нас змінила»

У шкільній бібліотеці проведено виставка публікацій «Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні». 


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт