Неділя, 28.04.2024, 23:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2015 » Вересень » 11 » Щорічний шкільний Ярмарок
01:14
Щорічний шкільний Ярмарок

    Свято Першого вересня давно віддзвеніло, осінь в самому розпалі, а значить прийшов час для шкільного ярмарку.

      Захід сам по собі будоражить. Школярі готують товари на продаж, вчителі метушаться з організаційними питаннями, а батьки докладають посильні зусилля, допомагаючи і першим, і другим.

      Ярмарок був проведений 10-ого вересня на шкільному подвір'ї. Кожен клас надав багатий стіл, святково оформлений і прикрашений. Тут і торти, і пиріжки і вироби своїми руками - всього не перерахуєш. Всі вбрані, у всіх своя реклама, продавці. Заходу сприяла велика підготовча робота класних керівників, батьків, підготовлений сценарій, підібрані фонограми для музичного супроводу, місце проведення прикрашено плакатами, розвішені оголошення із запрошенням до покупок. Діти ставали в хоровод і танцювали під завзяту музику, навіть старшокласники вирішили приєднатися. Учні всіх класів гарно підготувалися до ярмарки та зібрали велику суму грошей на гаряче харчування в шкільній столовій дітям переселенцям.

    Учням було цікаво побути в образі продавців та покупців. Дякуємо виховній службі нашої школи, а також усім учням, батькам та вчителям, які взяли участь у проведенні ярмарку, за це свято! Хотілося б побажати, щоб таких заходів, які збирають і зближують сім'ю і школу, проводилося якомога більше.

   Вчителі та учні нашої школи впевнені в тому, що кожен день шкільного життя повинен приносити радість. А для цього ми повинні самі робити наше життя яскравим і цікавим - організовувати, творити, винаходити...

   Чекаємо наступного осіннього ярмарку.

 


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт