Четвер, 02.05.2024, 05:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Травень » 30 » В Соледарській ЗОШ №13 пролунав «Останній дзвоник»
23:55
В Соледарській ЗОШ №13 пролунав «Останній дзвоник»

     30 травня в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 вже традиційно пройшло свято «Останнього дзвоника», на яке завітали учні та батьки, ветерани педагогічної праці, представники громадськості. На святі були присутні Соледарський міський голова Юрій Товстокоренко, голова профспілкового комітету ДП «Артемсіль» Андрій Попов, головний інспектор управління освіти Бахмутської міської ради В’ячеслав Помінов, начальник фінансового управління Бахмутської міської ради Олексій Ткаченко, військовослужбовці української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, депутати Соледарської міської ради та багато інших.

Гості заходу привітали учнівський та педагогічний колективи школи зі святом та побажали всім приємного літнього відпочинку, а випускникам – успіху у здійсненні їх мрій. У ході заходу було вшановано учнів-переможців інтелектуальних і спортивних змагань та конкурсів. 15 найкращих випускників були нагороджені грошовими преміями від Соледарської міської ради та цінними подарунками від ДП «Артемсіль». Учениця 10-А класу Ганна Таранова отримала грошовий сертифікат від Бахмутської міської ради за диплом ІІ ступеня в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

У своєму виступі директор школи Галина Смага наголосила, що цього року наш навчальний заклад закінчило 5 медалістів, троє з яких отримали золоті медалі (Вікторія Бережна, Іван Корсун, Борис Садовников) та двоє - срібні (Марина Єненко, Валентина Сіденко).

У ході заходу учні продемонстрували свої творчі вміння та таланти. Свято пройшло у теплій дружній атмосфері з ледь відчутними нотками суму за дитинством та шкільними роками в очах цьогорічних випускників.

Педагогічний колектив Соледарської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів №13 бажає всім школярам та їх батькам приємного літнього відпочинку та наснаги, а випускникам - підкорення намічених вершин!

Фото зі свята можна переглянути в розділі Фотоальбом

 

 

 


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт