Неділя, 05.05.2024, 20:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт
 Андріанової
Тетяни Олександрівни

заступника директора з виховної роботи та вчителя музичного мистецтва
Соледарської загальноосвітньої школи I-III ступенів №13

Головна » 2016 » Червень » 1 » Урочиста педрада з нагоди випуску 11-класників Соледарської ЗОШ №13
00:00
Урочиста педрада з нагоди випуску 11-класників Соледарської ЗОШ №13

31 травня в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 відбулася урочиста педрада з нагоди вручення атестатів про повну загальну освіту учням 11 класу. Свято проходило в урочистій обстановці у міському центрі культури та народної творчості «Соляник». На захід батьки та рідні випусників, ветерани педагогічної праці, представники громадськості. На святі були присутні Соледарський міський голова Юрій Товстокоренко, помічник начальника Центру ЗСД МО та ГШ ЗС України з правової роботи - начальник юридичного відділу Олег Тушницький, депутати Соледарської міської ради та багато інших.

Гості заходу привітали випускників 2016 року зі святом та побажали їм успіху у здійсненні їх мрій. У ході заходу 11-класники отримали з рук директора школи Галини Смаги документи про повну загальну освіту та пам’ятні грамоти. Подяками було вшановано і батьків випускників за їх небайдужість та активність у вирішенні проблем, пов’язаних з організацією навчально-виховного процесу. Крім того, троє цьогорічних випускників закінчили школу із золотими медалями (Вікторія Бережна, Іван Корсун, Борис Садовников) та двоє – зі срібними (Марина Єненко, Валентина Сіденко).

З привітальним словом до винуватців свята звернулися класний керівник Наталя Петрикєєва та перші вчителі Валентина Гангалова і Наталя Полова.

Наприкінці вечора 11-класники в останнє станцювали свій шкільний вальс і зі сльозами на очах та вдячністю в серцях подякували батькам та вчителям за прекрасні роки шкільного, подекуди безтурботного, життя.

У ході заходу учні продемонстрували свої творчі вміння та таланти. Свято пройшло у теплій дружній атмосфері з ледь відчутними нотками суму за дитинством та шкільними роками в очах цьогорічних випускників.

Педагогічний колектив Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 щиро вітає випускників та бажає їм підкорення намічених вершин і здійснення найзаповітніших мрій!

Більше фото дивіться в розділі Фотоальбом


Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Статистика
Вхід на сайт